Fotbolltransfers.com - Arnór Smárason kan lämna efter säsongen
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Arnór Smárason kan lämna efter säsongen

Publicerad: 2018-07-22 13:54 Allsvenskan

Hammarbys mittfältare Arnór Smárason får inte längre lika mycket speltid. Islänningen jagas nu av andra klubbar, men en flytt är aktuell först efter säsongen.

Arnór Smárason var en tongivande spelare i Hammarby IF förra säsongen. I år har speltiden minskat.

Tidigare i sommar har islänningens agent bekräftat att det finns intresse från andra klubbar och att en flytt är aktuell redan i detta fönster.

Men nu berättar Smárason för Fotbollskanalen att han ämnar att avsluta säsongen med Hammarby. Därefter kan det bli en bosmanflytt då kontraktet löper ut.

– Jag är absolut intresserad av att avsluta den här säsongen på bästa sätt med Hammarby, då mitt fokus är på att ta SM-guld. Det har varit några lag både innan och nu i sommar som tagit kontakt, men inget som varit intressant för mig i nuläget. Jag jobbar fortfarande på för en riktigt bra höstsäsong och sedan får vi ta det därifrån. Min största önskan, som jag sa när jag kom till Hammarby, är att jag ville vara med på resan upp i toppen. Nu har det gått två och ett halvt år och det ser spännande ut, så det är klart att man vill vara med på resan, men sedan får man ta det därifrån, säger han till sajten.

Smárason förklarar att intresset kommer från både klubbar inom Skandinavien och utanför. Det är dock inte helt säkert att han lämnar Hammarby.

– Vi har inte uteslutit något (en förlängning) med Hammarby, då vi helt enkelt får sätta oss ner senare och snacka om framtiden, men Hammarby vet var de har mig, en spelare som alltid ger allt oavsett om jag spelare eller inte. Jag är professionell och de vet både Hammarby och andra klubbar också. Vi får se vad som händer, då jag också är öppen för att stanna, säger han till Fotbollskanalen.

En annan Hammarby-mittfältare, Rebin Asaad, har inte fått någon speltid alls den här säsongen. Även hans kontrakt löper ut efter säsongen.

– Just nu, så får vi se vad som händer. Vi är inne i en tyngre period, så vi får se vad som händer under den kommande veckorna, men det är såklart långt ifrån optimalt. Jag försöker dock bara att jobba på och sedan får vi se vad som händer. Just nu försöker jag inte tänka på det. Jag tar en vecka och en träning i taget. Jag vill inte tänka så mycket på framtiden och sådana grejer, säger Asaad till Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus