Fotbolltransfers.com - Klopp bekräftar intresset: "Pulisic är fantastisk, men..."
Foto: Bildbyrån

Klopp bekräftar intresset: "Pulisic är fantastisk, men..."

Publicerad: 2018-07-22 13:42 Övriga Europa

Liverpools manager Jürgen Klopp medger att Christian Pulisic är av intresse, men att det finns hinder.

Den offensiva mittfältaren Christian Pulisic, 19, har under en längre tid dragit till sig intresse från storklubbar runtom i Europa, inklusive Liverpool.

Liverpools manager Jürgen Klopp hymlar inte om att han beundrar sin tidigare spelare och utesluter inte en framtida värvning.

– Han har ett kontrakt med Dortmund, eller hur? Det är första problemet. Jag gillar Christian, jag har känt honom sedan han var ett barn. Han är fortfarande inte särskilt gammal, han är en fantastisk spelare, och han förtjänar att folk värderar honom högt i Amerika, säger han enligt Goal.com.

– I Tyskland är det samma sak. Om han en dag vill spela i England eller någon annanstans, då har han absolut chansen att göra det, men han är i en väldigt bra klubb för sin utveckling just nu. Det är en väldigt bra klubb att vara i, där de redan känner honom, fortsätter Klopp.

Stjärnan Marco Reus uppmanar samtidigt Pulisic att stanna i Borussia Dortmund.

– Christian är en bra kille, han har så mycket kvalitet. Jag hoppas att han spelar (för Dortmund) i många, många år till, men vi får se de närmaste åren, säger han till ESPN.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus