Fotbolltransfers.com - Napoli talar ut om Cavani, Di Maria och Benzema - och fler spelare
Foto: Pascal Rossignol/Bildbyrån

Napoli talar ut om Cavani, Di Maria och Benzema - och fler spelare

Publicerad: 2018-07-20 15:54 Italien

Edinson Cavani, Angel Di Maria och Karim Benzema placeras i Napoli. Nu uttalar sig presidenten Aurelio De Laurentiis.

Gazzetta dello Sport skriver i dag att Napoli drömmer om att värva Karim Benzema från Real Madrid i sommar.

Sedan tidigare placeras Paris Saint-Germains duo Edinson Cavani och Angel Di Maria i Napoli. Nu bemöter presidenten en rad olika rykten.

– Di Maria och Benzema? Mycket falskt. Jag är mycket förvånad eftersom Corriere dello Sports redaktör är erfaren och jag önskar honom bara bra saker. Det finns en överenskommelse mellan mig och Ancelotti. Med all respekt, men varför skulle jag värva dessa två gamla män? Jag behöver inte tillfredsställa fansen, de spelar fotboll i barer, jag respekterar dem men de måste hålla sig lugna och låta oss jobba, säger Aurelio De Laurentiis till Radio Kiss Kiss och fortsätter:

– Corriere dello Sports förstasida är löjlig. Youssouf Sabaly har skrivit på? Falskt. Han är skadad, hur kan jag värva någon som är skadad? D’Ambrosio? Falskt. Han kommer inte. Möjligheten för Benzema är inte avlägsen, den är väldigt avlägsen. Cavani? Han tjänar 20 miljoner euro brutto varannan månad. Han är fantastisk, men jag tror inte han halverar sin lön. Om Cavani ringer mig och säger till mig och säger att han är okej med att halvera sin lön för att passa in i Napolis lönestruktur, fantastiskt. Qatar står bakom Paris Saint-Germain, de ämnar att bli rika på fastigheter så de måste behålla politikerna. Men jag har valt att behandla fotboll på samma sätt jag behandlar filmskapandet.

Napolis president förnekar även att Monacos anfallare Radamel Falcao är aktuell.

– Falskt. Han gör inte mål längre, det är falska nyheter.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus