Fotbolltransfers.com - Officiellt: Abgar Barsom till Syrianska FC
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Abgar Barsom till Syrianska FC

Publicerad: 2010-03-13 15:48 Superettan

Precis som Fotbolltransfers.com rapporterat tidigare blev Abgar Barsom idag klar för Syrianska i Superettan. Kontraktet är på två år.

Vid en presskonferens idag presenterades ett meriterande nyförvärv. Abgar Barsom med meriter från Allsvenskan, Norge och Holland har skrivit på för Superettanklubben Syrianska FC. Barsom skrev på kontraktet på plats. Kontraktet sträcker sig till och med säsongen 2012.

- Det här är något som vi sett fram emot länge, även om Abgar inte har sina rötter i vår klubb har han klubben nära sitt hjärta. Den förlorade sonen har hittat hem och det är alltid speciellt när känslor gör att spelare såsom Abgar och Sulan väljer att söka sig till oss. Det berör oss på ett annat sätt, säger ordförande Andreas Temiz till klubbens officiella hemsida.

Abgar Barsom som bland annat vunnit SM-guld två gånger tidigare med Djurgården vill nu skapa historia med Syrianska.

- Jag har fått vara med om att skapa historia i andra klubbar, nu vill jag vara med om Syrianskas resa. Jag vill skapa historia med laget i mitt hjärta, säger Abgar till till klubbens officiella hemsida.

Syrianska har sedan tidigare även gjort klart med Peter Ijeh. Vidare har Fotbolltransfers.com rapporterat om att Sharbel Touma är på ingång. Superettan ser ut att bli riktigt intressant i år.

Med dessa värvningar får Syrianska ett starkt mittfält. Vad tycker du om deras mittfält? Klicka här för att rösta i forumet om det.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com