Fotbolltransfers.com - Buya Turay: "Jag vill till en klubb på den stora scenen"
Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån

Buya Turay: "Jag vill till en klubb på den stora scenen"

Publicerad: 2018-07-19 16:14 Allsvenskan

Dalkurds anfallsstjärna Mohamed Buya Turay hymlar inte om att han redan vill vidare i karriären. Och medger att det finns intresse.

Mohamed Buya Turay, 23, lämnade AFC Eskilstuna för Dalkurd FF inför den här säsongen. Prislappen landade på omkring 8 miljoner kronor.

Anfallaren signerade ett treårskontrakt, men vill redan lämna Dalkurd efter en stark inledning. Det berättar Buya Turay för fotbolldirekt.se.

– Jag är redo för att lämna för en större klubb, en klubb som spelar i Europa League eller Champions League. Det är målet. Det kan vara en svensk klubb eller en utländsk klubb. Men att det är en klubb som spelar på den stora scenen, Champions League eller Europa League. Det är där jag vill vara. Jag vet att det finns intresse för mig från flera håll, både i Sverige och i utlandet, säger han till sajten.

– Jag tror på mig själv, jag vet att jag kan spela mycket högre upp än så här. Att göra mål är det jag gör och kan, det finns i mig. Ända sedan jag var liten och spelade gatufotboll… alla kunde se att jag var en målgörare. I varje klubb jag har varit i så har jag gjort mål. Det har blivit mål hela tiden även fast jag har tagit steg upp, fortsätter 23-åringen.

Buya Turay är medveten om att det redan finns intresse för honom.

– Jag vet att det finns intresse från flera håll, både i Sverige och i utlandet. Jag hoppas bara inte Dalkurd gör samma misstag som min förra klubb AFC gjorde och sätter en allt för hög prislapp, säger han till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus