Fotbolltransfers.com - Niklas Gunnarsson: "Djurgården vill gärna ha mig kvar"
Foto: Robert Boman/Bildbyrån

Niklas Gunnarsson: "Djurgården vill gärna ha mig kvar"

Publicerad: 2018-07-19 15:46 Allsvenskan

Djurgården vill förlänga med Niklas Gunnarsson, och norrmannen är utesluter inte en fortsättning.

Niklas Gunnarsson, 27, sitter på ett kontrakt med Djurgårdens IF som löper ut efter säsongen. I en intervju med Fotbollskanalen talar ytterbacken ut om framtiden.

– Jag tänker inte så mycket nästa säsong nu, jag fokuserar på mitt spel och på att spela så många matcher som möjligt med Djurgården. Och sedan så får man ta det andra senare, jag vill göra en bra säsong här och en mycket bra säsong i Europa League, och det är väl det som är ambitionen, säger han till sajten och fortsätter: 

– Det är liksom ingen ny situation man är i. Det är något man alltid upplever några gånger i sin karriär, att man inte har förlängt kontraktet. Jag har en bra dialog med Djurgården, de vill gärna ha mig kvar och jag trivs bra här. Så får vi se vad som händer. Men jag fokuserar på att spela så många matcher som möjligt och prestera utifrån det.

Djurgården har uttryckt sin önskan att behålla Gunnarsson.

– Ja, vi har haft en positiv dialog. Så det känns skönt. Det är härligt, jag tror att om de inte hade velat ha mig så hade jag inte fått spela heller, säger 27-åringen till Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus