Fotbolltransfers.com - Maurizio Sarri: "Med en eller två förändringar kan vi..."
Foto: Bildbyrån

Maurizio Sarri: "Med en eller två förändringar kan vi..."

Publicerad: 2018-07-16 23:35 England

Maurizio Sarri uttalar sig om det nya uppdraget som väntar honom, och hyllar den anrika skaran av topptränare i Premier League.

Antonio Conte har lämnat Chelsea och hans efterträdare är också av italienskt urpsrung, den före detta Napoli-tränaren Maurizio Sarri.

– Jag tycker att Chelsea är ett bra lag. Problemet i England är att det finns fem eller sex väldigt bra lag, säger Sarri till Chelsea TV.

Sarri har gjort sig ett namn för att spela en passningsorienterad fotboll och tror inte att den nuvarande Chelsea-laget är långt ifrån att ta till sig hans filosofi.

– Jag tror att vi med en eller två förändringar kan försöka oss på min fotboll. I Premier League återfinns de största tränarna från Europa, kanske i världen. Det kommer bli väldigt spännande att spela mot Guardiola, Pochettino, Mourinho, Klopp och alla andra, berättar han.

Med sig till Chelsea får han sällskap av mittfältaren Jorginho.

– Jorginho är inte en fysisk spelare, han är en teknisk spelare. Men hans främsta kvalitéer ligger i att han är väldigt snabb i tanken, så han har förmågan att flytta bollen väldigt snabbt, avslutar Sarri.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus