Fotbolltransfers.com - Courtois om sin framtid: "Vart jag än går måste Hazard följa med"
Foto: Sergio Perez/Bildbyrån

Courtois om sin framtid: "Vart jag än går måste Hazard följa med"

Publicerad: 2018-07-15 01:15 England

Chelseas belgiske landslagsmålvakt Thibaut Courtois betonar att hans framtid fortfarande är osäker, men vill gärna fortsätta spela ihop med Eden Hazard.

Thibaut Courtois, 26, har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Chelsea. Nu skriver belgiska Het Laatste Nieuws att målvakten närmar sig en överenskommelse med Real Madrid om det personliga kontraktet.

Courtois väntas få 13 miljoner euro om året vid en flytt till den spanska giganten. Nu måste en överenskommelse med Chelsea också nås. Målvakten utesluter dock inte att lämna som bosman om ett år.

– Nu ska jag prata med min agent för att se vilja möjliheter som finns. Alla alternativ är öppna för mig. Jag kanske också stannar i Chelsea. Folk klagar alltid på att spelare inte fullföljer sina kontrakt, men de kanske gör det. Jag tror inte de kommer hålla någon med mina kvalitéer på bänken, även om jag inte signerar (ett nytt kontrakt), säger han enligt Marca.

– Men det kanske är möjligt (att jag stannar), för jag gillar det i London, fortsätter Courtois.

Eden Hazard, 27, meddelade också på lördagen att han kan lämna Chelsea och antydde att han vill till Real Madrid. Hur det än blir med Courtois, vill han fortsätta vara lagkamrat med stjärnan.

– Vart jag än går måste Hazard följa med. Vi kommer inte låta varandra gå. Vi får se, säger Courtois enligt Daily Express.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus