Fotbolltransfers.com - Officiellt: GIF Sundsvall värvar Moreno och Haro
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Officiellt: GIF Sundsvall värvar Moreno och Haro

Publicerad: 2018-07-13 15:01 Allsvenskan

Den spanska duon Pol Moreno och David Haro har skrivit på för allsvenska klubben GIF Sundsvall. Det bekräftas nu.

Den spanske mittbacken Pol Moreno bekräftar för ST-sporten att han nu signerat ett kontrakt på 2,5 år med GIF Sundsvall.

– Jag är väldigt glad och väldigt nervös eftersom allt är nytt, allt är annorlunda och jag känner mig lite nervös över hur det kommer att bli att bo här, säger han till tidningen. 

Den offensiva mittfältaren David Haro, också han från Spanien, är också klar för Sundsvall. Han har skrivit på för ett år.

– Det är mycket viktigt att vi är här med fler spanska spelare, välkomnandet blir enklare i och med att de pratar vårt språk och kan översätta. Det var en viktig anledning att komma hit. Vi har väldigt höga förhoppningar om att avsluta säsongen på ett bra sätt, bättre än de ligger till nu, samt att göra bra ifrån oss och vara lyckliga, säger han till ST-sporten.

Tränaren Joel Cedergren välkomnar de två nyförvärven.

– Jag hoppas att det är spelare som ska spela hos oss, de är värvade som det. Sedan kommer de till en ny kultur, nytt språk och nytt lag mitt i säsongen. Det ska vi har respekt för, det kan ta ett tag innan de är startspelare och gör avtryck. Vi får se hur lång tid de behöver att acklimatisera sig, säger han till ST-sporten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus