Fotbolltransfers.com - Neymar och Hazard placeras alltmer i Real Madrid
Foto: John Sibley/Bildbyrån

Neymar och Hazard placeras alltmer i Real Madrid

Publicerad: 2018-07-13 01:23 Spanien

Real Madrid jagar en ersättare till Cristiano Ronaldo. Det kan bli två stjärnor. Jakten på Neymar och Eden Hazard intensifieras, enligt uppgifter.

På torsdagen rapporterade franska Le 10 Sport att Neymar, 26, bestämt sig för att stanna i Paris Saint-Germain kommande säsong.

Men nu skriver trovärdiga Globo att Real Madrid skickat Juni Calafat, rekryteringsansvarig för sydamerikanska spelare, till Brasilien för att förhandla med superstjärnans pappa.

Calafat är personen bakom Reals värvningar av de brasilianska supertalangerna Vinicius Jr och Rodrygo.

PSG har dock hela tiden betonat att Neymar inte är till salu. En spelare man betalade 222 miljoner euro för sommaren 2017.

Enligt uppgifterna trivs Neymar bra i PSG med landsmännen Dani Alves, Thiago Silva och Marquinhos, men han gillar inte den låga nivån på fransk fotboll och hur fysisk den är.

Globo citerar en källa nära spelaren, som menar att Neymar i slutändan kommer genomföra flytten, även om det inte blir av redan i sommar.

Daily Mail skriver samtidigt att Real Madrid förbereder ett bud på 150 miljoner pund för belgiske världsstjärnan Eden Hazard.

27-åringen har i dagarna starkt kopplats ihop med Barcelona, men har själv vid upprepade tillfällen öppnat för just Real Madrid.

Hazards kontrakt med Chelsea löper ut sommaren 2020. Enligt tidningen är han Reals främsta måltavla i jakten på en ersättare till Cristiano Ronaldo, som lämnat för Juventus.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus