Fotbolltransfers.com - Sacchi: "Det som får mig att tvivla på Ronaldo-affären..."
Foto: Murad Sezer/Bildbyrån

Sacchi: "Det som får mig att tvivla på Ronaldo-affären..."

Publicerad: 2018-07-11 11:36 Italien

Den legendariske tränaren Arrigo Sacchi hyllar Juventus värvning av Cristiano Ronaldo, men lyfter fram ett potentiellt problem.

Cristiano Ronaldo har gjort en av de största övergångarna någonsin. Han har bytt bort tillvaron i Real Madrid mot den italienska mästarklubben Juventus.

Arrigo Sacchi, tidigare tränare i Milan, ger sin syn på övergången.

– Vi är inte längre vana vid att ha de bästa spelarna i Italien och Ronaldo är kanske den bästa, om inte är han i alla fall topp två. Jag gratulerar Juventus för det. Det här kommer inte bara gynna Juventus utan även den italienska fotbollen, säger Sacchi till Canale 5 och fortsätter:

– Det enda som får mig att tvivla är att Juventus har haft ett starkt ledarskap de senaste åren. Lönerna har varit olika, men reglerna har alltid vara lika för alla och det måste även gälla Ronaldo. Om inte, då kan problem skapas i omklädningsrummet, vilket också har hanterats väl av klubben, och samtidigt har Allegri gjort ett fantastiskt jobb med det.

La Liga-basen Javier Tebas tror inte att flytten kommer ha någon större inverkan på ligan.

– Vi förlitar oss inte på individer eller transfermarknaden som vi gjorde tidigare, och La Liga är större än varje enskild spelare, dessutom är  Madrid större än Cristiano Ronaldos varumärke, säger han enligt Football Espana.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus