Fotbolltransfers.com - Daniel Sjölund uppges aktuell för flytt till IFK Mariehamn
Foto: Bildbyrån

Daniel Sjölund uppges aktuell för flytt till IFK Mariehamn

Publicerad: 2018-07-10 23:32 Allsvenskan

Enligt uppgifter förhandlar IFK Norrköpings mittfältare Daniel Sjölund med IFK Mariehamn om en flytt som kan ske redan i sommar.

Daniel Sjölund, 35, har tidigare uttryckt att det vore en dröm för honom att avsluta karriären i klubben där allting en gång började – i IFK Mariehamn.

Nu skriver Fotbollskanalen, som hänvisar till den finska tidningen Ilta-Sanomat, att IFK Norrköpings mittfältare kan återvända till den finska klubben redan i sommar.

Enligt uppgifterna finns det en chans att han avslutar säsongen med Peking, men med tanke på att Sjölund fått så pass lite speltid öppnar det för en tidigare flytt.

2015 värvades Sjölund från Åtvidabergs FF.

Pekings ordförande Peter Hunt berättar för Fotbollskanalen att klubben inte kommer behöva vara så aktiv under transferfönstret.

– Jag tror inte att vi behöver göra så mycket. Vi anser att vi har en bred trupp. Det handlar snarare att parera om några flyttar. Vi har intresse på några våra av spelare, även om det ännu inte är riktigt konkret. Nu börjar de europeiska klubbarna se om sina trupper inför stundande säsong. Vi ligger därför lite lågt. Om vi inte tappar några kommer vi inte heller agera för att ta in något nytt. Vi anser att vi har en så bred trupp att vi sitter nöjda i det här läget, säger han.

Dessutom bekräftar han att Linus Wahlqvist och Karl Holmberg är spelare som det finns ett intresse kring.

– Det är sådana namn som figuerar, men även fler, som Jón Gudni Fjóluson och ytterligare andra som kan vara aktuella. Men vi har inga konkreta förhandlingar eller några bud på dem. Det blir mycket surr kring det här när fönstret öppnas, men det blir sådana namn som nämns. Men det finns inget konkret ännu.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus