Fotbolltransfers.com - Papastathopoulos: "Blev vän med Aubameyang väldigt fort"
Foto: Tony O´Brien/Bildbyrån

Papastathopoulos: "Blev vän med Aubameyang väldigt fort"

Publicerad: 2018-07-09 20:40 England

Arsenals nyförvärv Sokratis Papastathopoulos uttalar sig om den speciella relationen till sin nygamla lagkamrat Pierre-Emerick Aubameyang.

Under januarifönster lämnade anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang, 29, Borussia Dortmund för att fortsätta karriären i Arsenal.

Mittbacken Sokratis Papastathopoulos, 30, är den senaste att ansluta till Londonklubben från Dortmund. Det är ett kärt återseende mellan spelarna.

– Vi blev vänner väldigt fort eftersom vi kom till Dortmund samtidigt och han pratade också italienska, vilket jag också pratar. Första året pratade ingen av oss tyska. Det var lättare för oss att prata på italienska, säger Papastathopoulos till Arsenal Player och fortsätter:

– När jag kom med en Fiat 500 till Dortmunds träningsanläggning såg jag "Auba" med en Ferrari eller Porsche. Det är normalt för en spelare som gillar speciella bilar, som "Auba." Det är speciellt att han har sådana bilar. Jag tog en Fiat 500 till Tyskland eftersom det var min första bil som jag betalade med mina egna pengar. Jag kommer ta hit den till England också. Jag köpte den första året när jag flyttade från Grekland. Jag var 18 eller 19. Det är den enda bilen som jag kommer behålla till slutet.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com