Fotbolltransfers.com - Modric kommenterar Ronaldos framtid: "Jag tror..."
Foto: Carl Recine/Bildbyrån

Modric kommenterar Ronaldos framtid: "Jag tror..."

Publicerad: 2018-07-08 12:35 Spanien

Real Madrids mittfältare Luka Modric bemöter rapporterna om att Cristiano Ronaldo är på väg till Juventus.

De senaste dagarna har Cristiano Ronaldo, 33, starkt kopplats ihop med en flytt från Real Madrid till Juventus.

Luciano Moggi, Juves tidigare starke man, har hävdat att affären redan är i hamn. Det tror inte Luka Modric.

– Vi får se vad som händer. Jag tror inte att han kommer lämna och jag vill att han stannar eftersom han är världens bästa spelare. Jag tror att han kommer stanna, det är min åsikt. Jag kan inte föreställa mig honom i någon annan klubb, säger han enligt AS.

Samtidigt rapporterar Mediaset Premium att Real Madrid kommer ha ett styrelsemöte den 10 juli. Där kommer presidenten Florentino Perez meddela att Ronaldo begärt en flytt.

Perez vill dock att Ronaldo offentligt berättar att det är han som vill lämna och inte att Real vill sälja. Det är inte förhandlingsbart om klubben ska släppa portugisen för 100 miljoner euro, enligt uppgifterna.

Sport Mediaset uppger i sin tur att Juventus måste betala mer än så för att ro affären i hamn. Utöver 100 miljoner euro till Real måste de även stå för agenten Jorge Mendes kompensation på 20 till 25 miljoner euro.

Reals tidigare president Ramon Calderon tror att Ronaldo kan hamna i Juventus.

– Det skulle inte vara konstigt för honom att gå till en klubb som Juve. Om Ronaldo lämnar Madrid kommer han lämna ett enormt hål efter sig som inte går att ersätta, säger han till Tuttomercatoweb.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus