Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Därför vill Cristiano Ronaldo lämna Real Madrid
Foto: Carl Recine/Bildbyrån

Uppgifter: Därför vill Cristiano Ronaldo lämna Real Madrid

Publicerad: 2018-07-05 03:24 Spanien

Cristiano Ronaldo känner sig förolämpad av Real Madrids prislapp på honom och vill därför lämna, skriver Marca.

Cristiano Ronaldo, 33, har starkt kopplats ihop med Juventus senaste dagarna. Det ryktas om att parterna redan är muntligt överens.

– Jag kommer inte prata (om Ronaldo), säger Juves vd Giuseppe Marotta till Sky Sport Italia.

Nu skriver spanska tidningen Marca att Ronaldo beslutade sig för att lämna Real Madrid efter att klubben satt en prislapp på 100 miljoner euro - så länge det inte handlar om en direkt rival som Barcelona som vill köpa stjärnan.

Real hade vid det skedet tänkt sig att Ronaldo kommer hamna i Kina eller USA och inte i ett annat europeiskt lag. Situationen uppstod bara några månader efter att Neymar lämnade Barça för Paris Saint-Germian för 222 miljoner euro, enligt uppgifterna.

Ronaldo kände sig förolämpad av att Real är redo att sälja för motsvarande 1 miljard kronor. 33-åringen tog beskedet som en inbjudan att lämna. Portugisen känner sig inte längre uppskattad i Real och ämnar att röra på sig. Något som förklarar hans ord efter Champions League-finalen, där Ronaldo öppnade för en flytt.

Marca skriver också att Juventus vill utnyttja situationen, och att Ronaldo kände sig genuint uppskattad av de italienska fansen - som hyllade honom efter hans cykelspark i Turin. Stjärnan beundrade även Juve-fansens sportslighet, enligt uppgifterna.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus