Fotbolltransfers.com - Melkemichel: "På sikt måste vi nog titta åt den positionen"
Foto: Bildbyrån

Melkemichel: "På sikt måste vi nog titta åt den positionen"

Publicerad: 2018-06-25 14:51 Allsvenskan

Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel har ingen brådska med att hitta en ersättare till högerbacken Felix Beijmo.

För två veckor sedan stod det klart att högerbacken Felix Beijmo, 20, lämnar Djurgårdens IF för att fortsätta karriären i Bundesligaklubben Werder Bremen.

I en intervju med sajten fotbolldirekt.se berättaren tränaren Özcan Melkemichel om den tunga förlusten.

– När man såg honom i BP när vi mötte dem i cupen kände jag att ”fan, den här killen har potential”. Sedan tog vi honom och han gick in direkt i elvan, och presterade också direkt. Jag tycker att han växt mer och mer under det ett och ett halvt år som han var hos oss och jag är jätteglad för hans skull verkligen, men ledsen för vår skull… Men vi löser det med det som vi har i truppen, det är inga problem. Som sagt, framförallt är jag väldigt glad för Felix skull, säger tränaren till fotbolldirekt.se.

Melkemichel tror däremot att det finns fullgoda ersättare i truppen.

– Vi kanske inte har den typen av högerback som Felix, men Johan Andersson skulle kunna vara det. Han är också en ung kille som så småningom kommer att bli bra. Sedan har vi Niklas Gunnarsson som spelat mycket där. Vi kommer kunna lösa det så det är inget akut, men på lång sikt måste vi nog titta åt den positionen. Men som sagt, nu löser vi det och det är ingen fara, men alla saknar väl en Beijmo, säger han.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus