Fotbolltransfers.com - Napoli om Hamsik: "Får jag inte 310 miljoner innan måndag blir det 410 miljoner"
Foto: Bildbyrån

Napoli om Hamsik: "Får jag inte 310 miljoner innan måndag blir det 410 miljoner"

Publicerad: 2018-06-23 11:52 Italien

Napolis president Aurelio De Laurentiis bekräftar förhandlingar om mittfältaren Marek Hamsik, men kräver mer i övergångssumma.

Trovärdiga Sky Sports har vid ett flertal tillfällen skrivit att tränaren Maurizio Sarri kommer ta över Chelsea nästa säsong.

När Napolis president Aurelio De Laurentiis får frågan om mittbacken Raul Albiol kommer göra tränaren sällskap i Londonklubben svarar han:

– Är du så säker på att Sarri kommer gå till Chelsea? Det får framtiden utvisa, säger presidenten enligt Football Italia.

Dessutom bekräftar De Laurentiis att det finns förhandlingar med kinesiska klubbar om mittfältsikonen Marek Hamsik.

– Jag ville ha 35 miljoner euro, alla sade 30 miljoner, men sedan erbjöd de mig 15 miljoner. Får jag inte 30 miljoner innan måndag kommer det bli 40 miljoner.

Transferexperten Gianluca Di Marzio rapporterar däremot att Hamsik kommer stanna i Napoli.

Mittfältaren Jorginho har varit på gång till Manchester City ett tag nu, och nu är det endast detaljer som återstår, säger agenten Joao Santos.

– City förhandlar med Napoli, de diskuterar övergångssumman och bonusarna, men just nu handlar det i princip bara om bonusarna. Jag tror att allt kommer bli okej i slutändan. Det är en stor möjlighet för Jorginho och det enda som återstår är hans signatur på kontraktet, säger agenten till TIMgate.

De Laurentiis passar även på att uttala sig om jakten på en ersättare till målvakten Pepe Reina, 35.

Areola eller Meret? Oroa er inte, vi kommer lösa målvaktsfrågan.

En annan spelare Napoli-spelare som det ryktas om är högerbacken Elseid Hysaj, men Il Messagero uppger att han inte kommer lämna i sommar.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus