Fotbolltransfers.com - Cristiano Ronaldo återigen hjälte för Portugal
Foto: Carl Recine/Bildbyrån

Cristiano Ronaldo återigen hjälte för Portugal

Publicerad: 2018-06-20 17:09 VM 2018

Portugal besegrade Marocko med nöd och näppe. Stor hjälte blev återigen Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, 33, behövde bara fyra minuter. Sedan nickade han in matchens enda mål mot Marocko i Luzjniki-stadion i Moskva. Portugals trepoängare satt dock hårt inne.

Efter det tidiga ledningsmålet blev Portugal emellanåt hårt tillbakapressade, men lyckades rida ut stormen. Och det var en nöjd Ronaldo efter matchen.

– Jag är väldigt glad, det viktigaste var att vinna matchen, ta de tre poängen. Vi visste att om vi förlorade kunde vi åka ut. Så vi visste att Marocko skulle försöka väldigt mycket. Det var en överraskning, inledningsvis hade de stor rörelse och de var väldigt starka. Men vi lyckades göra ett mål, jag lyckades göra ett mål för att ta de tre poängen, jag är väldigt glad. Och det var vackert för mig, säger han på presskonferensen som Fotbolltransfers.com närvarade vid.

Portugal har nu fyra poäng och leder grupp B. Men i kväll möts Spanien och Iran - som båda har tre poäng var. Gruppen är därmed fortsatt öppen.

– Förväntningarna är att fortsätta vårt arbete, att försöka bli bättre och gå vidare, vi är nästan där. Det gäller att tänka match för match, vi kryssade första och vann den andra. Vi måste ta en match i taget och ta oss vidare, säger Ronaldo.

Real Madrids superstjärna är nu uppe i fyra mål i VM och leder därmed skytteligan.

Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus