Fotbolltransfers.com - Vice-presidenten: "Piqué har skapat oro i Barcelona"
Foto: Bildbyrån

Vice-presidenten: "Piqué har skapat oro i Barcelona"

Publicerad: 2018-06-20 13:44 Spanien

Barcelonas vice-president meddelar att Gerard Piqués delaktighet i Antoine Griezmanns offentliggörande inte uppskattas av klubben.

Efter en tids spekulationer meddelade Antoine Griezmann, 27, i förra veckan att han inte kommer lämna Atlético Madrid för Barcelona.

Fransmannens offentliggörande kom i en mini-dokumentär och det var mittbacken Gerard Piqués bolag som stod bakom produktionen.

Jordi Mestre, vice-president i Barcelona, är inte nöjd med spelarens agerande.

– Vi respekterar Griezmanns beslut att förnya med Atlético, precis som vi respekterar andra spelares beslut. Vi informerade Atlético om vårt intresse på ett officiellt och rättvist sätt, säger han enligt Football Espana och fortsätter:

– I Barcelona vill vi ha spelare som är hängivna och fast beslutna om att lyckas här. Jag är väldigt ledsen och vi ångrar att våra suppotrar har blivit besvikna över det slutgiltiga beskedet. Vi har informerat Piqué om att hans deltagande skapade förvåning och oro för klubben och supportrarna. Vi kommer ta en intern diskussion med Gerard och Samuel Umtiti när de kommer tillbaka från VM.

På sin Twitter skrev Umtiti "Det är bara popcorn som fattas" om dokumentären.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus