Fotbolltransfers.com - Hammarby om Jiloan Hamad: "Jobbar hårt på att lyckas behålla honom"
Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Hammarby om Jiloan Hamad: "Jobbar hårt på att lyckas behålla honom"

Publicerad: 2018-06-19 17:47 Allsvenskan

Jiloan Hamad har aldrig någon hemlighet av sina ambitioner att återvända ut i Europa, men Hammarby IF är optimistiska inför en förlängning.

Jiloan Hamad, 27, har haft en imponerande vårsäsong med Hammarby IF. Hans kontrakt löper ut efter säsongen, men utköpsklausulen möjliggör en tidigare flytt.

Mittfältsstjärnan berättade nyligen att det är osäkert om han försvinner i sommar. I en intervju med säger sportchefen Jesper Jansson att det kan bli aktuellt med ett nytt kontrakt.

– Det kan det. Han vet vad som sagt vad som gäller. Utan att gå in på för mycket så visar vi ju för honom att vi vill diskutera sådant också. Visst är intresset stort för en sådan här spelare men vi har inte gett upp. Vi vet var vi har varandra och jag vet som sagt att det måste vara någonting riktigt bra för att han ska lämna, säger sportchefen.

Enligt uppgifter till fotbolldirekt.se har Hamad tackat nej till ett flertal anbud.

– Men han är intelligent. Han har redan varit ute. Nej, vi har ännu inte tackat nej till någonting. Ja, det kan vara så att det avfärdas innan det når oss, att det är stoppat, berättar Jesper Jansson och fortsätter:

– Vi har en bra dialog. Väldigt bra. Nej, det är inte långsökt att tro att vi kan lyckas behålla honom. Det är det vi jobbar hårt på att lyckas med. Vi hoppas verkligen på att det ska gå.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus