Fotbolltransfers.com - Örgryte om försäljningen av Mohamed Said: "Vi ville förlänga"
Foto: Peter Holgersson/Bildbyrån

Örgryte om försäljningen av Mohamed Said: "Vi ville förlänga"

Publicerad: 2018-06-18 22:32 Superettan

Örgrytes klubbchef Niklas Allbäck uttalar sig om försäljningen av anfallstalangen Mohamed Said till Serie A-klubben Empoli.

Tidigare i dag meddelade Örgryte IS att anfallaren Mohamed Said, 18, lämnar till förmån för italienska Empoli.

I en intervju med GP berättar klubbchefen Niklas Allbäck att klubben försökte få till en förlängning med spelaren.

– Han har gjort förbannat mycket avtryck här och vi ville förlänga med "Momo", det var vår inställning hela tiden. Men till slut nådde vi en typ av vägs ände där vi inte kom längre, i alla fall inte så långsiktigt som vi ville. När Empoli dök upp kändes det som det bästa för både föreningen och för "Momo", att vi går skilda vägar nu, säger han till GP och fortsätter:

– Vi såg en långsiktighet i "Momo". För oss var det inte intressant att förlänga något år till, i så fall hade vi velat ha ett längre avtal. Vi fick inte gehör för det och när den här lösningen dök upp kändes det, som sagt, bäst för båda parter. Det är tråkigt att tappa "Momo", men samtidigt roligt för honom att få den här chansen. Och för oss som förening att vi kan förädla spelare och sälja till en utav Europas toppligor.

I och med försäljningen kan det bli aktuell med förstärkningar.

–  Vi utesluter ingenting, så kan jag säga. Vi tittar alltid på möjligheter att förstärka vår trupp. Samtidigt har de som är här gjort det förbannat bra, säger Allbäck.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus