Fotbolltransfers.com - Henrik Larsson : "Svårt att säga om Milinkovic-Savic kan spela för United"
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Henrik Larsson : "Svårt att säga om Milinkovic-Savic kan spela för United"

Publicerad: 2018-06-17 22:49 Italien

Lazios mittfältare Sergej Milinkovic-Savic placeras i Manchester United. Henrik Larsson och Patrice Evra bemöter spekulationerna.

Sergej Milinkovic-Savic är namnet på alla storklubbars läppar just nu. En av klubbarna som pekas ut som en möjlig destination är Manchester United.

Patrice Evra, tidigare vänsterback i United, är dock osäker på om den serbiske landslagsmannen har vad som krävs för att spela på Old Traffords gräsmatta.

– För att spela för den här klubben måste man dö för den. Förväntningarna är enorma och jag är rädd att... Om du sa "Patrice, du ska spela för Man United, men du kommer inte ens få betalt", hade jag spelat för den här klubben. Om han har mentaliteten, jag säger inte att han inte ska fråga efter pengar, men om han går dit och ser till att vara villig att dö för klubben kommer jag vara väldigt glad, säger Evra enligt Goal.

Henrik Larsson, som var utlånad till United under en kort period 2007, anser att Milinkovic-Savic måste bevisa mer.

– Det är svårt att säga. Jag känner att han inte har uträttat så mycket ännu. Han har gjort en del intressanta grejer, men han har inte gjort något avtryck ännu, säger "Henke".

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus