Fotbolltransfers.com - Piqué om Griezmanns beslut: "Barcelona blev irriterade"
Foto: Bildbyrån

Piqué om Griezmanns beslut: "Barcelona blev irriterade"

Publicerad: 2018-06-16 12:08 Spanien

Antoine Griezmann har nobbat Barcelona. Nu talar Gerard Piqué ut om sin roll i hur beskedet kom.

Det är ingen hemlighet att Barcelona velat värva den franske landslagsanfallaren Antoine Griezmann den här sommaren.

I går kom hans beslut. Stjärnan berättade i en tv-dokumentär att han stannar i Atletico Madrid.

Barças mittback Gerard Piqué har fått kritik för sin delaktighet eftersom det var ett av hans bolag som stod bakom produktionen.

– Folk ifrågasätter min lojalitet till klubben, vilket är högst otvivelaktigt. Jag pratade med Griezmann för ett par månader sedan och han sa att det fanns möjligheten att han kommer (till Barça). När han hade tagit sitt beslut sa jag att vi kunde spela in det. Jag hade inte koll på vad som hände varje dag och jag visste inte beslutet han skulle ta, säger spanjoren enligt Football Espana.

– I går ringde de mig och sa till mig att den skulle sändas. Jag frågade vad han hade beslutat, de sa att han stannar och det var så det blev. Jag rådde honom inte, jag satte bara kameror för att visa folk hur svårt (hans beslut) var. Så fort jag visste berättade jag för klubben. Två slut spelades inte in. Enbart det som visades spelades in, fortsätter Piqué.

Barça-ikonen medger att presidenten José Maria Bartomeu blev besviken.

– Bartomeu? Jag pratade med honom, allt är bra. Han är lite irriterad eftersom han hoppades att (Griezmann) skulle komma, men i slutändan gjorde han inte det. Barcelona står över allt detta och det finns många andra spelare som vill komma hit, säger Piqué.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus