Fotbolltransfers.com - "Rodrygo har redan genomgått läkarundersökningen med Real Madrid"
Foto:

"Rodrygo har redan genomgått läkarundersökningen med Real Madrid"

Publicerad: 2018-06-14 12:03 Spanien

Santos-anfallaren Rodrygos agent bekräftar att en flytt till Real Madrid kommer bli av. Han ansluter inte förrän sommaren 2019.

Santos president José Carlos Peres bekräftade tidigare att anfallstalangen Rodrygo, 17, inom kort kan värvas av Real Madrid.

– Inget är påskrivet. Vi blev förvånade när killen inte dök upp för resan till Rio. Det innebär inte att han inte kommer spela. Vi har varit i kontakt med hans rådgivare och hans pappa och bett dem lugna ner sig så att detta kan skötas i lugn och ro. Det är den största affären i brasiliansk fotboll, sa han till SporTV.

Nu bekräftas det även av spelarens agent, Nicki Arturi.

– Vi har fått erbjudanden från Paris Saint-Germain, Liverpool och Barcelona, men inget av buden kunde möta Santos krav, säger agenten till Esporte Interativo och fortsätter:

– För femton dagar sedan ringde representanter från Real Madrid för att presentera ett bud. Madrids förslag var tillräckligt högt och i förra veckan gav Santos grönt ljus för en flytt till Real Madrid. Spelaren har redan genomgått läkarundersökningen med Real Madrid. Han kommer stanna i Brasilien fram till juni 2019.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus