Fotbolltransfers.com - Milan om Donnarumma, Thiago Silva och Falcao
Foto: Gonzalo Fuentes/Bildbyrån

Milan om Donnarumma, Thiago Silva och Falcao

Publicerad: 2018-06-13 10:57 Italien

Milans sportchef Massimiliano Mirabelli ger besked om flera spelare - potentiella nyförvärv och sina egna.

Thiago Silva öppnade i går för en flytt från Paris Saint-Germain. Mittbacken återvänder gärna till Milan. Samtidigt ryktas målvakten Gianluigi Donnarumma bort från klubben.

– Donnarumma och Thiago Silva? Nu är det tyst kring Gigio. Det är bra, med tanke på allt som sagts. Han är en tillgång för italiensk fotboll och vi tror att vi kommer behålla honom en lång tid. Raiola är också rätt lugn, det finns inga problem med honom, säger Massimiliano Mirabelli till Premium Sport.

– Thiago Silva? Han är en fantastisk spelare, många drömmer om att komma till Milan. Den här klubben har fortfarande en speciell charm, fortsätter sportchefen.

Det har också ryktats om att Milan kan byta anfallaren André Silva mot Monacos anfallare Radamel Falcao.

– Byte mellan André Silva och Falcao? Det verkar osannolikt. Colombianen är en fantastisk spelare men är i slutskedet av sin karriär, medan vår är en ung kille som hade problem första året, men han behöver tid för att anpassa sig till Serie A. Jag är övertygad om att han kommer bli en av de bästa i världen. Vi har inte mottagit några lukrativa bud på honom, säger sportchefen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus