Fotbolltransfers.com - Tungt för Grebbestad - Ahmed Abdultaofik har fått utvisningsbeslut
Foto: Tobias Nykänen/Bildbyrån

Tungt för Grebbestad - Ahmed Abdultaofik har fått utvisningsbeslut

Publicerad: 2018-06-12 14:37 Division 1

Grebbestads IF drabbas av dubbla smällar. Ulrik Karnström tvingas lägga av, medan Ahmed Abdultaofik har fått ett utvisningsbeslut.

Grebbestads IF skriver på sin officiella hemsida att Ulrik Karnström tvingas ta ett uppehåll/sluta på grund av en knäskada. Han lämnar därmed truppen.

Samtidigt har stärnvärvningen Ahmed Abdultaofik fått ett utvisningsbeslut.

– Ja, det kom här får ett par veckor sedan. Beslutet gäller från 18 juni och då har han fyra veckor på sig att lämna landet från det datumet. Från det datumet får han rimligen inte längre spela för oss. Men vi kommer att försöka överklaga domen, säger sportchefen Peter Svensson till hemsidan och fortsätter: 

– Sedan får vi se. Det är inte ens säkert att en överklagan prövas för man måste ha ett prövningstillstånd först och det finns tyvärr inte så mycket i Ahmeds historia som kan göra att han får stanna. Vi trycker på en liten grej i överklagan men vi har inga jätteförhoppningar men möjligen kan det bli en fördröjning av ärendet.

Abdultaofik måste sedan resa hem och därifrån söka arbetstillstånd.

– Ja, så är det ganska klart och tydligt i reglerna att man söker det ifrån sitt hemland. När man sedan har fått det kan man resa in i landet man då sökt i, i detta fall Sverige då. Det är väl det som inte blivit rätt ifrån början utan han har varit kvar här i några år vilket ligger han i fatet just nu tyvärr, säger sportchefen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus