Fotbolltransfers.com - AIK tror inte på fler värvningar i sommar
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

AIK tror inte på fler värvningar i sommar

Publicerad: 2018-06-12 11:13 Allsvenskan

Sebastian Larsson har ersatt Anton Salétros. Fler transfers ser det inte ut att bli för AIK i sommar.

Anton Salétros har lämnat AIK för ryska klubben FC Rostov. I går presenterades en ersättare. Ingen mindre än landslagsmittfältaren Sebastian Larsson.

Sportchefen Björn Wesström berättar för Fotbollskanalen att det troligen inte sker mer i sommar.

– Vi ska nog peta i truppen så lite som vi kan. Vi ska utveckla de kvaliteter som vi har i truppen fullt ut. Jag tror att Sebastian är en del av att utveckla saker och ting ännu bättre. Att vi ska ta några slags jätterockader på hur man mäter. Men tanken är att vi ska vinna.  ännu ett år. Så beroende på e som görs på hemmaplan, säger han till sajten.

Wessttröm betonar att det givetvis finns utrymme att förbättra truppen, men är nöjd.

– Det finns det alltid. Oavsett om du är sportchef i Real Madrid eller Bunkeflo så tror jag att du vill göra saker och ting bättre, även om du är glad och stolt över den trupp du har. Men jag tror inte att vi är i en situation där vi kommer fylla på med spelare. Fyller vi på med spelare kommer det försvinna spelare. Det finns en balans där, säger han till Fotbollskanalen.

Kristoffer Olsson kopplas ihop med utländska klubbar.

– Det är ett pågående intresse. Vi får se var vi landar. Men i grund och botten vill vi peta så lite som möjligt i det, säger sportchefen till Fotbollskanalen.

Hur det blir med Nabil Bahoui, som är inlånad från Grasshopper, är oklart.

– Nej. Han är inte i AIK:s låneägo efter den 30 juni. Vi startar upp på fredag igen, så vi får se om han är med då eller om han ska vara i Schweiz, säger Wesström till Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus