Fotbolltransfers.com - AIK:s sportchef: "Han har nog haft bättre ekonomiska erbjudanden"
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

AIK:s sportchef: "Han har nog haft bättre ekonomiska erbjudanden"

Publicerad: 2018-06-11 21:45 Allsvenskan

Landslagsmannen är klar för AIK. Men sportchefen Björn Wesström menar att det inte var pengarna som styrde hans val.

Sebastian Larsson, 33, förstärker AIK efter VM. På måndagen signerade han ett kontrakt över 2020 med option på en säsong till.

Trots att landslagsmittfältaren ansluter som bosman från Hull City har det kostat AIK en rejäl slant.

– Det är klart att det kostar. Men vi sålde en egenproducerad spelare för en stund sedan, och det skulle jag säga är mer eller mindre plus minus noll, säger sportchefen Björn Wesström till Fotbollskanalen.

Wesström syftar på Anton Salétros - som lämnat för FC Rostov.

– Det är klart att det är väldigt mycket pengar, men det är inte så att jag har ramlat av stolen i alla fall. Han har nog haft bättre ekonomiska erbjudanden att ta ställning till än från AIK. Men det finns väl saker och ting som lockar i ligan och att han aldrig har spelat här, och att han kanske också vill spela under en period i livet där han fortfarande har ett driv och är i så bra slag, säger han till Fotbollskanalen.

Fotbollskanalen ber Wesström att ranka värvningen av Larsson.

– Det är alltid svårt att betygsätta värvningar precis när man har gjort dem, för det är utfallet som är det intressanta. Men på förhand är det en av de mest meriterade spelarna som vi har tagit, som också har ett tydligt driv i sig själv med vad han vill i det här. Man kan värva hemvändare och de kan sluta efter ett år, eller så kan de driva på ännu mer, säger han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus