Fotbolltransfers.com - Graham Potter har nu skrivit på: "En chans för Swansea att börja om"
Foto: Tobias Nykänen/Bildbyrån

Graham Potter har nu skrivit på: "En chans för Swansea att börja om"

Publicerad: 2018-06-11 16:29 Övriga Europa

Swansea City bekräftar nu att Graham Potter signerat sitt treårskontrakt med klubben.

Det är klart sedan tidigare att Graham Potter lämnar Östersunds FK för Swansea City. Men först i dag signerade han kontraktet, skriver den walesiska klubben på sin officiella hemsida.

Potter tar med sig assisterande tränaren Billy Reid och chefsscouten Kyle Macauley från ÖFK. Swanseas nye manager ser positivt på framtiden, trots degraderingen till Championship.

– Det är en chans att börja om. Vi vet hur frustrerande de senaste åren varit, men förhoppningsvis kommer degraderingen om några år ses som det bästa som kunde hända klubben, säger Potter till hemsidan och fortsätter:

– Vi kommer försöka vårt bästa och arbeta hårt varje dag för att ge fansen ett lag som de kan känna sig stolta över, som de kan känna samhörighet med och se att det försöker bli bättre. Jag hade en underbar resa i Östersund, både personligt och professionellt. Folk pratade ofta om att jag skulle tillbaka till Storbritannien, men det handlade alltid om rätt möjlighet. Jag var inte desperat att komma tillbaka. Jag var lycklig där jag var. Men ju mer jag förstod om projektet här, det jobb som behöver göras och efter att ha pratat med folk, då kände vi att det var en bra utmaning för oss. 

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus