Fotbolltransfers.com - Smedberg-Dalence: "Hela publiken buade - det var lite tufft"
Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Smedberg-Dalence: "Hela publiken buade - det var lite tufft"

Publicerad: 2018-06-08 18:31 Utlandsproffs

Mittfältaren Martin Smedberg-Dalence berättar om sitt nya utlandsäventyr och om han har planer på att återvända till Sverige.

Vid årsskiftet lämnade Martin Smedberg-Dalence, 34, IFK Göteborg efter att kontraktet löpt ut. Ny klubbadress blev Club Bolivar i den bolivianska högstaligan.

I en intervju med GP berättar mittfältaren om sitt nya äventyr och den lite annorlunda mentaliteten.

– Jag kanske inte fick ut den fotbollen jag ville där heller. Det var mycket faktorer som spelade in. När de ropade upp mitt namn inför en hemmamatch började hela publiken bua. Jag tänkte: "Vad fan är det här, vad har jag gjort?". Det var lite tufft faktiskt. Jag fick ta den smällen. Antingen är man stark och reser sig upp eller så lägger man sig ner och dör. Jag var stark faktiskt och gjorde en riktigt bra match. Efter det slutade de bua. Det är lite den mentaliteten där borta, säger Smedberg-Dalence till GP.

Mittfältaren är på besök i Göteborg, men om det blir fortsatt spel i Bolivia vet han fortarande inte.

– Det vet jag inte. Nu är man bara glad över att vara här och träffa de gamla polarna igen, träffa alla i klubben. Jag har inte tänkt så långt än. Det kan bli så att de är sugna på att förlänga där borta, då får man ta sig en tankeställare, om det är värt det. Ska jag bli kvar får familjen flytta med, annars kommer jag inte klara det.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus