Fotbolltransfers.com - Panucci: "Allegri skulle vara väldigt bra för Real Madrid"
Foto: Bildbyrån

Panucci: "Allegri skulle vara väldigt bra för Real Madrid"

Publicerad: 2018-06-05 17:24 Spanien

Den tidigare Real Madrid-backen Christian Panucci är övertygad om att Juventus tränare Massimiliano Allegri skulle lyckas i den spanska giganten.

Real Madrid är på jakt efter en ny tränare eftersom Zinedine Zidane bestämt sig för att kliva åt sidan.

Juventus tränare Massimiliano Allegri har pekats ut som en het kandidat, men de senaste uppgifterna har gjort gällande att italienaren tackat nej.

Den albanske förbundskaptenen Christian Panucci, tidigare spelare i bland annat Real Madrid, anser att Allegri vore ett utmärkt val.

– Real Madrid kommer fortfarande vara Real Madrid utan Zidane och deras arbete har varit otroligt. Beslutet överraskade mig, men vi måste respektera att han valt rätt tid att lämna. Jag tror att Allegri skulle vara ett väldigt bra val, för han är en väldigt bra tränare och han vet hur man ska handskas med och prata med stora spelare, säger han enligt Marca. 

– Florentino (Perez, presidenten) kommer veta bäst, men Zidanes ersättare måste vara en tränare med stor personlighet för att kunna hantera så mycket talang, fortsätter Panucci.

Hoffenheims tränare Julian Nagelsmann har också ryktats tacka nej till en förfrågan från Real Madrid.

– Jag är inte överraskad att Real frågade. Alla toppklubbar i Europa vet vad han gör och håller noga koll på honom. Det är bara logiskt för mig, säger hans tidigare assistent Alfred Schreuder till Bild.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus