Fotbolltransfers.com - Mensiro om Potter: "Det känns bara så sorgligt"
Foto: Bildbyrån

Mensiro om Potter: "Det känns bara så sorgligt"

Publicerad: 2018-06-04 20:36 Allsvenskan

Graham Potter lämnar Östersunds FK för Swansea City. En som verkligen kommer sakna managern är Sam Mensiro.

Sam Mensiro kom till Östersunds FK under 2011, samma år som Graham Potter. Efter en kortare sejour i Örebro SK återvände han till ÖFK 2016.

Mensiro hymlar inte om sin speciella relation till Potter, som nu lämnar för walesiska Swansea City.

– När jag flyttade tillbaka till (Östersund) hade jag ett möte med honom. Han sa att han visste vad jag kunde göra. Han pratade med mig mycket, gav mig råd och sa att jag skulle vara stark. Han gav mig råd som en pappa. Om min pappa hade varit här då hade han sagt samma sak. Han har hjälpt mig mycket på och utanför planen, säger han till Östersunds-Posten.

Mensiro betonar också att Potter haft en stor betydelse för hela fotbollen i Jämtland.

– För mig är han en speciell person. Sedan han kom till Östersund har han förändrat fotbollen och staden. Folk började veta vad Östersund var, innan visste folk ingenting om Östersund. Han han förändrat mycket i Östersund och han har gjort det till vad det är i dag, säger han till ÖP.

Att Potter nu lämnar är jobbigt för Mensiro.

– Det känns bara så sorgligt. Jag ska inte säga att jag är chockad men jag det är känslosamt att han lämnar. Jag kommer sakna honom som en coach och som en bra kille. Men jag är samtidigt glad för hans skull och för att han ta sig an en ny utmaning i sitt liv. Det kanske är bra för honom för att uppleva något nytt, säger han till ÖP.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus