Fotbolltransfers.com - Johan Mjällby om sin framtid: "Är en styrelsefråga"
Foto: Kenta Jönsson/Bildbyrån

Johan Mjällby om sin framtid: "Är en styrelsefråga"

Publicerad: 2018-05-28 22:59 Superettan

Gefle IF åkte på en rejäl förlust hemma mot Landskrona BoIS i kväll. Frågan är om Johan Mjällby sitter säkert. Det vet han inte själv.

Johan Mjällby tog över som huvudtränare i Gefle IF inför den här säsongen. Men den tidigare landslagsmannen har haft en tuff start.

Gefle förlorade med 1-5 hemma mot Landskrona BoIS i dag och laget ligger på 14:e plats i Superettan med åtta poäng efter tio omgångar.

– Det här är det värsta jag varit med om, måste jag säga. Och jag har varit med om mycket i livet. Det här var en väldigt dålig insats. Jag är chockad. Jag såg inte det här komma. Våra prestationer de senaste matcherna har varit bättre än så. Vi agerade individuellt och kollektivt väldigt dåligt allihop. Vi gjorde en väldigt dålig insats på alla sätt och vis. Vi var usla, säger Mjällby till Gefle Dagblad.

Johan Mjällby inser att det nu höjs röster om hans avgång.

– Det där är en styrelsefråga. Jag tycker absolut att styrelsen ska fundera ett varv om de känner att någon kan göra det bättre än mig med befintligt material. Det är så branschen ser ut och inget jag går och oroar mig för. Det kan man inte göra, säger Mjällby till Gefle Dagblad och fortsätter:

– Jag visste på förhand att det här skulle bli en tuff säsong men den här insatsen är under all kritik och det är något jag kommer att ta med spelarna. Man kan förlora matcher men när det väl går tungt måste man ändå stå upp för varandra. Det får inte rinna iväg på det här sättet.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus