Fotbolltransfers.com - Liverpools löfte: "Kommer fortsätta förstärka truppen"
Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

Liverpools löfte: "Kommer fortsätta förstärka truppen"

Publicerad: 2018-05-26 12:56 England

Liverpools ordförande Tom Werner är tydlig med att truppen kommer spetsas i sommar för att utmana om titlar.

Naby Keita ansluter från RB Leipzig i sommar. Dessutom är Lyons stjärna Nabil Fekir på ingång. Men Liverpool planerar fler värvningar.

– Jag ser fram emot att se Naby Keita komma till klubben i sommar och jag kan lova våra fans att vi kommer fortsätta förbättra truppen, säger Liverpools ordförande Tom Werner enligt ESPN.

– Oavsett vad som händer i kväll kommer vi se till att vi har en stark trupp för att utmana om troféer nästa säsong, en trupp med ännu mer djup. Vi kommer ta beslut som kommer förbättra laget och vi kommer värva spelare som kommer göra oss ännu mer framgångsrika. Jag är väldigt positiv för vår framtid eftersom Jürgen (Klopp) lockar till sig de bästa spelarna.

Liverpools ägare John W Henry har samtidigt svårt att förstå varför Luis Suarez och Philippe Coutinho valde att lämna för Barcelona.

– Det kanske är för att jag är amerikanare, men jag har svårt att förstå varför någon skulle vilja lämna Liverpool. Klubben är så rik i historia och tradition, med så många miljoner fans runtom i världen. Man vill inte vara i en position där spelare vill gå någon annanstans, även om det är en storklubb som Barcelona, säger han till Associated Press.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus