Fotbolltransfers.com - Marcelo inför finalen: "Jag vet hur jag ska hantera Salah"
Foto: Bildbyrån

Marcelo inför finalen: "Jag vet hur jag ska hantera Salah"

Publicerad: 2018-05-26 12:07 Spanien

Real Madrid kan vinna sin tredje raka Champions League-titel i kväll. Och Marcelo vet hur han ska plocka ner Liverpools stjärna Mohamed Salah.

Senast Real Madrid och Liverpool möttes i en Champions League-final var säsongen 1980/1981. Då hette turneringen Europacupen.

Då vann engelsmännen med 1-0 på Parc des Princes. I kväll möts de i en ny final i ukrainska huvudstaden Kiev.

Stjärnspäckade Real Madrid fruktar i synnerhet Mohamed Salah i motståndarlaget. Men vänsterbacken Marcelo är redo att plocka ner egyptiern.

– Jag vet precis vad jag måste göra, och jag vet vad jag behöver göra för att hjälpa mitt lag, säger Marcelo enligt Marca och fortsätter:

– Liverpool är ett magnifikt lag och har haft en fantastisk säsong. Vi måste tänka på hela laget, inte bara en eller två spelare, det är så du vinner matcher. Det är en stor möjlighet att spela i finalen, och vi är här, och det är även Liverpool som också förtjänar det.

Artikeln sponsras av Betfair
Fotbolltransfers.com:s samarbetspartner Betfair har ett specialerbjudande till våra besökare. De har superodds på just CL-finalen. Du får hela 10 eller 15 gånger pengarna beroende på vem som vinner finalen, oslagbart! Klicka på bilden nedan.


ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus