Fotbolltransfers.com - Officiellt: Kalmar FF värvar Jajá
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Kalmar FF värvar Jajá

Publicerad: 2018-05-25 15:05 Allsvenskan

Den brasilianske mittfältaren Jajá har anlänt till Sverige för att slutföra sin övergång till Kalmar FF.

Kalmar FF skriver på sin officiella hemsida att Jajá är en läkarundersökning från att ansluta till truppen. Han kommer ansluta på lån från Flamengo.

– Det känns väldigt bra. Nu vill jag bara göra min första träning med laget och komma igång, säger mittfältaren till hemsidan.

Jajá förklarar om känslorna när han fick reda på Kalmars intresse.

– Jag har varit utlånad i Brasilien till olika klubbar några gånger. När detta kom upp på tapeten så fick jag en riktigt bra känsla direkt. Jag har hört mycket bra om Sverige och om Kalmar FF från tidigare spelare som har varit här. De har pratat väldigt gott om staden och om föreningen. Daniel Mendes sms:ade igår kväll när han fick höra att jag skulle hit och önskade lycka till, säger han.

Brasilianaren är övertygad om att Allsvenskan är rätt steg för honom.

– Jag vet att spelstilen är rätt annorlunda här än i Brasilien men jag tror att det finns goda möjligheter att anpassa mig snabbt med god hjälp av laget. Jag tror de kommer kunna utveckla mig som spelare och ta nästa steg. Det har alltid varit en dröm att få komma ut i Europa och därför känns det väldigt roligt att vara här, säger han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus