Fotbolltransfers.com - Jakob Johansson: "Klart att det inte är en optimal situation"
Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

Jakob Johansson: "Klart att det inte är en optimal situation"

Publicerad: 2018-05-24 12:51 Utlandsproffs

Jakob Johansson är på jakt efter en ny klubb. Men knäskadan försvårar processen för mittfältaren.

Jakob Johansson, 27, har tidigare meddelat att han lämnar grekiska AEK Aten i sommar. Han är ännu inte i full träning efter sin korsbandsskada.

– Jag har just nu ingen prognos på det sättet, nu handlar det mycket om att få bort smärtan som gör ont just nu för att kunna göra mera. Jag har tagit det lite lugnare sista veckorna på grund av meniskproblem. Det är svårt att säga om jag är tillbaka inom en eller tre månader. Det är diffust det där. Det är bara att lyssna på kroppen och stegra succesivt, säger han till Fotbollskanalen.

Mittfältaren har kopplats ihop med franska klubbarna Nantes och Toulouse. Johansson medger att skadan är ett problem i klubbjakten.

– Orolig… Det är klart att det inte är en optimal situation. Det hade varit mycket enklare för mig om jag varit frisk eller "fit for fight". En ny klubb förväntar sig inte att jag ska vara hundra procent om man signar mig. Det är återigen bara att acceptera läget och att en eventuell klubb accepterar det, säger han till Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus