Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Carlo Ancelotti tar över Napoli
Foto: Miguel Lopez/Bildbyrån

Uppgifter: Carlo Ancelotti tar över Napoli

Publicerad: 2018-05-23 00:42 Italien

Carlo Ancelotti ser ut att ersätta Maurizio Sarri i Napoli, enligt flera italienska medier.

Maurizio Sarri kopplas ihop med klubbar som Chelsea och Zenit St Petersburg och har en utköpsklausul på 8 miljoner euro.

Napoli har tidigare uttryckt att tiden nu är knapp för Sarri att bestämma sig och att man går vidare med sina planer inför nästa säsong.

Nu rapporterar trovärdiga Sky Sport Italia att Carlo Ancelotti träffade Napolis president Aurelio De Laurentiis i hans hus i Rom.

CalcioNapoli24 skriver samtidigt att Ancelotti och De Laurentiis ringde in sina advokater under tisdagskvällen för att förbereda ett kontrakt, som nu redan kan ha signerats.

Ancelotti ska ha accepterat ett tvåårskontrakt med option på ytterligare en säsong. Han fick sparken av Bayern München i september förra året.

UPPDATERING 01.00: Sky Sport Italia rapporterar att Ancelotti lämnar mötet med Napolis president efter tre timmar och att samtalen fortsätter i morgon.

Enligt uppgifterna planerar Napoli att sparka Sarri så fort Ancelotti skrivit på. Klubben behöver enbart betala cirka 5 miljoner kronor om de bryter med Sarri, enligt uppgifterna.

Sarris hetaste alternativ är Chelsea, men det kan också bli ett sabbatsår.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus