Fotbolltransfers.com - Patrik Carlgren kan lämna Konyaspor: "Intresse från flera klubbar"
Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån

Patrik Carlgren kan lämna Konyaspor: "Intresse från flera klubbar"

Publicerad: 2018-05-22 14:25 Utlandsproffs

Efter bara ett år i Turkiet och Konyaspor kan Patrik Carlgren komma att röra på sig i sommar. Det bekräftar den förre AIK-målvakten idag för Fotbolltransfers.com. Och alternativ verkar inte saknas.

Patrik Carlgren, som blev stor straffhjälte när Sverige vann U21-EM 2015, har fått begränsat med speltid i Konyaspor. Totalt har det endast blivit fem matcher den här säsongen.

Avtalet med den turkiska klubben löper egentligen ut först nästa år men det finns möjligheter att gå skilda vägar i förtid. Och det är något 26-åringen överväger att göra.

– Jag har haft ett väldigt lärorikt år i Turkiet. Det har varit bra på många sätt men det är så klart tufft med speltid. Jag har i alla fall fått lite speltid i cupen och spelade även mot Fenerbahce i helgen, och då har det gått bra. Jag är glad över att jag fått uppleva det här. Sedan får vi se vad som händer i framtiden, säger målvakten till Fotbolltransfers.com och tillägger:

– Framtiden är osäker. Jag är öppen för andra förslag och vet om att det finns intresse från flera klubbar i olika länder, och det är så klart alltid roligt att höra att det finns intresse.

Är det aktuellt att återvända till Sverige?

– Allt är aktuellt, avslutar han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus