Fotbolltransfers.com - Uppgifter: AIK närmar sig Larsson - och jagar Nordfeldt
Foto: Ed Sykes/Bildbyrån

Uppgifter: AIK närmar sig Larsson - och jagar Nordfeldt

Publicerad: 2018-05-21 18:43 Allsvenskan

Enligt uppgifter leder AIK jakten på mittfältaren Sebastian Larsson. Men även landslagskollegan Kristoffer Nordfeldt är aktuell.

Sebastian Larsson sitter på ett utgående kontrakt med engelska Hull City och har öppnat för att återvända till Sverige i sommar. 

Flera allsvenska klubbar jagar honom, däribland Djurgårdens IF och IFK Göteborg. Men nu skriver Sportbladet att AIK närmar sig en värvning av Larsson. 

– Han skulle tillföra vilket allsvenskt lag som helst en massa saker. Vi vet om hans situation men vad det slutar i vet vi inte i dag, säger sportchefen Björn Wesström till Sportbladet. 

Enligt uppgifterna har AIK träffat eller ska träffa landslagsmittfältaren i dagarna.

– Du hör grejer du... Men det är klart att om det finns en spelare som är av intresse för oss så ska vi göra jobbet. Om det innebär om vi sedan går vidare eller kommer överens vet vi inte. Men jobbet ska göras, säger Wesström till Sportbladet. 

Samtidigt skriver fotbolldirekt.se att AIK även visar konkret intresse för landslagsmålvakten Kristoffer Nordfeldt, som inte får speltid i Swansea City.

Swansea har dessutom ramlat ur Premier League den här säsongen. 28-åringen har kontrakt till 2020, men AIK ska vara redo att lägga ett bud. 

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus