Fotbolltransfers.com - Kerim Mrabti om framtiden: "Jag vill se vad som finns"
Foto: Niklas Larsson/Bildbyrån

Kerim Mrabti om framtiden: "Jag vill se vad som finns"

Publicerad: 2018-05-18 10:00 Allsvenskan

Djurgårdens stjärna Kerim Mrabti öppnar för en flytt när transferfönstret öppnar i sommar.

Kerim Mrabti sitter på ett utgående kontrakt med allsvenska klubben Djurgårdens IF. Han har länge varit aktuell för utländska klubbar. Nu talar DIF-stjärnan ut om framtiden i en intervju med SportExpressen.

– Det kommer alltid vara så att det spekuleras. Absolut, jag vill se vad som finns och om det är något som känns rätt. Jag har sagt det så många gånger tidigare att jag vill att en klubb ska vara väldigt intresserade av mig och att det ska finnas en plan, inte bara flytta för att flytta utomlands. Det har man sett många spelare i Sverige som gör och då kommer de tillbaka snabbt igen, säger han. 

– Jag har varit med i alla divisioner och det är mitt fjärde år i Djurgården. Jag känner att jag har gjort väldigt bra grejer här så jag vill absolut se vad som finns och jag vill att det ska bli en bra lösning för Djurgården också, fortsätter Mrabti.

Mrabti betonar att det just nu inte finns något konkret som lockar.

– Nej, inget konkret. För min egen dröm vill jag gå till Tyskland. Jag tycker att den fotbollen passar mig, men jag har inte direkt bestämt mig för någon liga eller klubb och det är ingen som har hört av sig så jag är väldigt öppen, säger han till SportExpressen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus