Fotbolltransfers.com - Justin Kluivert till attack mot Ajax: "De tänker bara på pengar"
Foto: Bildbyrån

Justin Kluivert till attack mot Ajax: "De tänker bara på pengar"

Publicerad: 2018-05-17 22:38 Övriga Europa

Den holländske landslagsanfallaren Justin Kluivert, 19, är inte alls nöjd över sin situation. Han känner sig pressad av Ajax.

Justin Kluivert sitter på ett kontrakt med holländska storklubben Ajax som sträcker sig till sommaren 2019.

Det innebär att om 19-åringen inte förlänger behöver Ajax sälja honom i sommar för att inte riskera att enbart nöja sig med utbildningsbidrag om ett år.

Agenten Mino Raiola har tidigare ryktats kräva att Kluivert blir bäst betald i Ajax samt att spelaren får en del av en framtida övergångssumma.

Men nu går Kluivert till attack mot Ajax och antyder att han inte kommer förlänga sitt kontrakt.

– Ajax vill att jag förlänger mitt kontrakt så att de kan begära mer (pengar vid en övergång). Vad vill de egentligen? Min plan var att stanna, men mycket har hänt på sistone. Fansen tror att det enbart handlar om pengar, medan alla vet att jag har det bra. Jag väntade inte alls på pengar. Fotboll är viktigt. Jag vill utvecklas, säger han till Volkskrant.

– Jag blev mer eller mindre tillsagd att jag måste skriva på. Annars var jag tvungen att lämna. Då börjar man tänka. Jag pratade kort med (sportchefen) Marc Overmars. Jag känner mig pressad. Det viktigaste för Ajax är att jag förlänger mitt kontrakt. Då handlar det inte om fotboll, utan om pengar, fortsätter Kluivert.

The Guardian rapporterade nyligen att Kluivert föredrar en flytt till Manchester United i sommar. Fler storklubbar runtom i Europa visar också intresse.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda