Fotbolltransfers.com - Mikael Stahre: "Ett ställe jag vill vara på - hoppas på en förlängning"
Foto: Karl Nilsson/Bildbyrån

Mikael Stahre: "Ett ställe jag vill vara på - hoppas på en förlängning"

Publicerad: 2018-05-17 16:15 Utlandsproffs

San Jose Earthquakes tränare Mikael Stahre berättar om sitt nya uppdrag och delar med sig av ambitionerna inför framtiden.

I november stod det klart att Mikael Stahre skulle lämna Allsvenskan och BK Häcken till förmån för San Jose Earthquakes i MLS.

Den svenske tränaren kom senare att få sällskap av vänsterbacken Joel Qwiberg och kantspringaren Magnus Eriksson från IF Brommapojkarna respektive Djurgårdens IF.

Stahre medger att han trivs med sin tillvaro och förhoppningen är att förlänga sin vistelse bortom hans nuvarande kontrakt, berättar han för GP.

– Det här är ett ställe jag vill vara på. Min ambition är att vara här och göra det så bra att förhoppningsvis bli erbjuden en förlängning, säger han till GP.

– Här är jag tvungen att utmana mig lite mer. Jag har varit allsvensk tränare i fyra, fem säsonger. Jag har varit runt det paketet. Jag kanske aldrig kommer få ett allsvenskt jobb igen, men i värsta fall får jag göra något annat, fortsätter han.

Han utvecklar sitt resonemang.

– Jag får ut väldigt mycket av att vara här. Det är ett bra ställe att bo på, ligan är växande, det finns jävligt bra spelare här. Sedan är det en språklig utmaning och såklart lite bättre betalt. MLS står jävligt högt upp på min lista.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus