Fotbolltransfers.com - Enis Bardhi nobbades av MFF och HIF - gör nu succé i La Liga
Foto: Carla Cortes/Bildbyrån

Enis Bardhi nobbades av MFF och HIF - gör nu succé i La Liga

Publicerad: 2018-05-17 15:53 Spanien

Levantes mittfältare Enis Bardhi placeras i Paris Saint-Germain och Inter. Men han kunde ha hamnat i Allsvenskan och Malmö FF.

ESPN rapporterar att Paris Saint-Germain och Inter visar intresse för den makedonske landslagsmittfältaren Enis Bardhi.

22-åringen har gjort succé i Levante. Det har blivit nio mål och en assist på 25 matcher i La Liga den här säsongen. Två av målen kom mot Barcelona sist.

Det många inte vet är att Bardhi säsongen 2014 spelade för Prespa Birlik. Då var Agim Sopi, nu i Landskrona BoIS, tränare för division 2-klubben.

Sopi tyckte dock att Bardhi var för bra för den nivån och erbjöd honom till Malmö FF innan det blev Prespa, skriver Kvällsposten.

– De ville inte testa honom och jag känner att jag aldrig fick ett svar på varför. När det hände kände jag lite: "vad är det här?" Vad kostar det er att ta in och testa en talang som redan finns i stan? Men det var kanske ödet, säger Sopi till tidningen.

Även Helsingborgs IF och Landskrona BoIS ratade Bardhi vid den tidpunkten.

– Det här var kanske ödet och i dag är vi glada att de nonchalerade honom. För den vägen han tagit kanske var rätt. Man vet aldrig vad som hänt annars. Och dessutom är det här ett bevis på att de här unga killarna aldrig ska ge upp. För bara för att det inte går i en klubb, så kan det gå i nästa. Det finns ju hur många klubbar som helst. Det gäller bara att tro på sig själv och jobba stenhårt, säger Sopi till Kvällsposten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus