Fotbolltransfers.com - Wenger: "Var nära att värva Ronaldo - försökte med Messi"
Foto: Sergio Perez/Bildbyrån

Wenger: "Var nära att värva Ronaldo - försökte med Messi"

Publicerad: 2018-05-17 12:15 England

Arsenals avgående manager Arsene Wenger medger att han nästan värvade Cristiano Ronaldo och försökte med Lionel Messi.

Arsene Wenger berättar att Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo, 33, kunde ha hamnat i Arsenal istället för Manchester United.

– Den uppenbara spelaren jag missade som jag kan komma på är Cristiano Ronaldo. Han var här med sin mamma och vi var väldigt nära. Sedan kom United in och de hade Carlos Queiroz då, som var deras tränare. United spelade mot Sporting och Ronaldo var enastående, så de värvade honom, säger Wenger till klubbens officiella hemsida.

– Kan ni föreställa er hur det då hade varit att ha Thierry Henry och Ronaldo tillsammans? Det hade absolut ändrat historien av min sejour här, fortsätter Wenger.

Wenger berättar också att i samband med värvningen av Cesc Fabregas så försökte han även plocka in Lionel Messi från Barcelona.

– Barcelona ville självklart inte förlora honom och de gav budet som behövdes för att behålla spelaren i klubben. Jag vet inte riktigt om Messi var intresserad... jag kunde inte komma nära för att försöka tvinga fram affären eftersom Barcelona stoppade möjligheten väldigt tidigt, säger Wenger.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus