Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Hammarby, AIK och Köpenhamn scoutar Romain Gall
Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Uppgifter: Hammarby, AIK och Köpenhamn scoutar Romain Gall

Publicerad: 2018-05-17 10:00 Allsvenskan

GIF Sundsvalls mittfältare Romain Gall har inlett säsongen strålande. Nu kan han hamna i Hammarby eller AIK, enligt uppgifter.

Hammarby IF riskerar att tappa sin stjärna Jiloan Hamad i sommar då han har en utköpsklausul, som ska ligga på 6 miljoner kronor.

Bajen tittar bland annat på Nahir Besara som ersättare, men Örebros stjärna vill helst flytta utomlands.

Nu skriver SportExpressen att Romain Gall, som imponerat stort i GIF Sundsvall, är på Hammarbys radar.

Den 23-årige amerikanske mittfältaren har redan gjort fem mål i Allsvenskan den här säsongen. Även FC Köpenhamn visar intresse.

ST-sporten har tidigare rapporterat att Gall är aktuell för holländska Heerenveen.

– Det är klart att det finns intresse för Romain med tanke på hur bra det har gått. Men än har inget blivit konkret. Han trivs bra i Sundsvall. Samtidigt kommer nästa steg att bli väldigt viktigt för honom, säger agenten Michael Kallbäck till SportExpressen.

– Det som han funderar på är om och när han ska flytta är om han ska ta ett mellansteg till en större klubb i Skandinavien eller om han gå till en liga utanför Skandinavien direkt. Vi får se vad som händer, fortsätter han.

Enligt Sportbladet visar även AIK intresse för mittfältaren, vilket agenten kommenterar.

– Jag vet inte vad alla rykten kommer ifrån, men det blir så när en spelare är bra. Det är inga konstigheter. Bra spelare attraherar bra klubbar, säger Kallbäck till Sportbladet och fortsätter:

– Vi får se vad som händer den närmaste månaden. Det är klart att det finns en ambition att ta nästa kliv. Vi får se vad som händer, men han är redo att ta det steget.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus