Fotbolltransfers.com - Sotirios Papagiannopoulos närmar sig FC Köpenhamn
Foto: Tobias Nykänen/Bildbyrån

Sotirios Papagiannopoulos närmar sig FC Köpenhamn

Publicerad: 2018-05-16 12:20 Allsvenskan

Östersunds FK är i förhandlingar med FC Köpenhamn om en försäljning av backstjärnan Sotirios Papagiannopoulos.

Sotirios Papagiannopoulos närmar sig en övergång. Östersunds FK är i förhandlingar med FC Köpenhamn och det är Daniel Kindberg som sköter affären, trots sin time out som ordförande.

– Ja, det är som styrelseordförande som jag har time out. Det jobbet är ingenting jag har att göra med under den här tiden. Däremot har jag aldrig sagt att jag inte kan hjälpa spelare, ledare, kanslipersonal och akademin om de behöver stöttning. När det gäller aktuella spelarförsäljningar är det jag som hela tiden haft kontakt med klubbar. Det går inte att bara lämna över allt det till någon annan i nuläget, säger Kindberg till Fotbollskanalen.

ÖFK:s pressansvarige Patrick Sjöö förklarar varför Kindberg sköter förhandlingen med FCK.

– Han är bortkopplad från allt när det gäller styrelsejobb och med spelarförhandlingar också, men det har pågått ganska länge det här med Köpenhamn, det lär väl alla förstå. Han är den som inledde och har kört den förhandlingen. Det är han, Graham Potter och Kyle (Macauley) som har jobbat med det. Det var mer att det kändes ganska dumt att lägga över något som är i slutfasen till någon annan som skulle börja om i en förhandling, så då fick han frågan om att avsluta den och det sa han ja till, säger Sjöö till Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus