Fotbolltransfers.com - Hamad: "Spelarna som hämtats in känns inte riktigt Malmö"
Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Hamad: "Spelarna som hämtats in känns inte riktigt Malmö"

Publicerad: 2018-05-15 11:32 Allsvenskan

Malmö FF är i en djup sportslig kris. Det är inget som förvånar Hammarbys stjärna Jiloan Hamad.

Jiloan Hamad, tidigare lagkapten i Malmö FF, berättar för Sydsvenskan att han inte är helt förvånad över att svenska mästarna hamnat i en kris i år.

– Både ja och nej. Till att börja med tycker jag det är synd. Jag var ändå i MFF länge, och även om jag inte är så tajt med klubben längre känner jag ändå starkt för supportrarna, det är lite jobbigt att se dem svettas så, säger Hamad till Sydsvenskan och fortsätter:

– Sen... med tanke på klubbens ekonomiska förutsättningar, så kan man inte säga att det är en skrämmande trupp MFF har. Spelarna som hämtats in känns inte riktigt Malmö. Tidigare har man haft otroliga spelare varje år, men det är inte känslan nu, så det finns anledningar till att det inte riktigt lyft för laget. Det är inte meningen att dissa MFF, men rekryteringsprocessen har kanske inte varit den bästa, där måste man nog rannsaka sig själva. 

Hamad tillhör numera Hammarby IF och ställs mot MFF på onsdagen. Svenska mästarna sparkade tränaren Magnus Pehrsson i går efter den svaga inledningen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus