Fotbolltransfers.com - Juventus vd: "Vi är inte intresserade av Donnarumma"
Foto: Bildbyrån

Juventus vd: "Vi är inte intresserade av Donnarumma"

Publicerad: 2018-05-14 14:42 Italien

Vd:n Giuseppe Marotta insisterar på att Juventus inte är intresserade av att knyta till sig Milans målvakt Gianluigi Donnarumma.

Gianluigi Buffon förväntas lägga handskarna på hyllan efter säsongen och Milans 19-årige målvakt Gianluigi Donnarumma målas upp som en potentiell ersättare.

Giuseppe Marotta, vd i Juventus, berättar att andremålvakten Wojciech Szczesny är den som kommer bli Buffons efterträdare.

– Vi fokuserar på Szczesny, som kommer att vara vår förstemålvakt efter Buffon. Förutom profilen och talangen (Donnarumma har) är vi inte intresserade, slår vd:n fast i en intervju Radio Uno.

Genoas president Enrico Preziosi har tidigare berättat att Serie A-mästarna och Napoli har visat intresse för Mattia Perin, vilket Marotta nu kommenterar.

– Preziosi är en skicklig president. Han har skapat konkurrens bland oss, Napoli och andra klubbar. Perin är en bra målvakt men vi har inte gjort en förfrågan, bara vissa utvärderingar, men vi är långt ifrån seriösa förhandlingar, berättar han.

Samtidigt öppnar Milans sportchef Massimiliano Mirabelli för att sälja målvakten.

– Om vi mottar ett bra erbjudande kan vilken som helst av våra spelare lämna. Det finns betydligt rikare klubbar därute och vi kommer behöva välja andra vägar, säger Mirabelli till Mediaset Premium.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus