Fotbolltransfers.com - Joseph Baffo osäker på framtiden efter degraderingen
Foto: Bildbyrån

Joseph Baffo osäker på framtiden efter degraderingen

Publicerad: 2018-05-14 10:57 Utlandsproffs

Eintracht Braunschweig har ramlat ur tyska andraligan och Joseph Baffo vet inte hur hans framtid ser ut.

Den svenske mittbacken Joseph Baffo, 25, talar ut i Fotbollskanalen om gårdagens förlust som innebär att Eintracht Braunschweig degraderas från 2. Bundesliga.

– Det är klart att det är tråkigt. Det är aldrig kul att stå på den sidan av tabellen, men det är dessvärre en del av spelet. Vi har även haft det i våra egna händer i ett antal matcher, men inte kunnat förvalta det. Det är ingen rolig dag för varken klubben eller staden, säger han till sajten.

Baffo är just nu skadad och rehabtränare hemma i Halmstad. Hans kontrakt med Braunschweig löper ut, men har blivit erbjuden en förlängning. Det är dock oklart vad som händer.

– Det finns inte så mycket tankar om framtiden. Framtiden är först och främst att bli frisk innan jag kan ta några andra beslut. Det är som jag sagt hela tiden, att mitt mål är att bli frisk och sedan får man ta allt lite eftersom, men men... Vi får se när jag kommer tillbaka till Braunschweig och vad som händer och så vidare, men planen och tankarna är enbart på att bli frisk och göra rehabiliteringen så bra som möjligt, säger han till Fotbollskanalen.

– Jag kommer att åka dit när jag tycker att det passar, men oavsett, så måste jag åka dit innan mitt kontrakt går ut, så att man får hälsa på alla och så vidare innan folk går på ledighet eller försvinner från klubben, fortsätter Baffo.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com




Kommentarer skapas med Disqus